RUBBERTEGELS 50x50

Rubber tegel afmetingen 50x50 in diverse kleuren, rubbertegels voor buiten onder speeltoestellen. We hebben verschillende dikte rubber tegels. Zorg voor een veilige ondergrond zodat de kinderen veilig kunnen spelen en je als instelling  geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de spelende kinderen.
Gecertificeerde rubbertegels voor onder speeltoestellen.

 

 

RUBBERBOUNCE

meer .....

GIETRUBBER

meer .....

RUBBER TEGELS

meer .....
Valondergrond rubbertegels

 

RUBBERTEGEL 50X50

Speeltoestellen zoals schommels, glijbanen en klimtoestellen met een grotere vrije valhoogte moet de valdemping van de ondergrond overeenstemmen met de valhoogte van het speeltoestel. Beton, asfalt of harde aarde zijn dan niet geschikt. Gras is geschikt tot een valhoogte van 1,5 m, mits de ondergrond vrij is van kiezel en puin. Boomschors, zand en houtsnippers zijn bij een laagdikte van 300 mm geschikt voor een valhoogte van 2 meter, en bij een laagdikte van 400 mm geschikt voor een valhoogte van 3 meter.

Op basis van beschikbare Nederlandse literatuurgegevens en in Nederland uitgevoerd uitloog onderzoek blijkt dat er geen significante milieu- en of gezondheidsrisico’s zijn te verwachten bij het gebruik van in Nederland geproduceerde rubbertegels gemaakt van gemalen autobanden. Scandinavische literatuur uit de jaren 90 geeft daarentegen aan dat men het op deze wijze hergebruiken van autobanden als zeer risicovol aanmerkt.

FlexiBilo Speeltoestellen BV
Dwarstocht 3
1507CH ZAANDAM
TEL: 075-6160502
info@flexibilo.nl

Flexibilo speeltoesellen is de fabrikant, producent van professionele speeltoestellen en sporttoestellen en wordt al meer dan 20 jaar in eigen fabriek gefabriceerd. Een breed scala aan producten en valondergronden voor zowel de ontspanning als inspanning in de openbare ruimte en voor recreatie. Uniek is ook het valdempend kunstgras concept van Huisman Hoveniers BV uit Zaandam.

Disclaimer © 2020 Valondergrond.nl / FlexiBilo Speeltoestellen BV 075-6160502