SCHORS

HOUTSNIPPERS

Houtsnippers en schors zijn zeer geschikt als valdempende ondergrond voor speeltoestellen. Houtsnippers zijn relatief goedkoop en hebben een natuurlijke uitstraling in combinatie met een goede valdempende werking.  Houtsnippers met en zonder kleur, behandeld en onbehandeld. Al onze houtsnippers zijn getest volgens de norm NEN-EN 1177 en zijn dus volledig geschikt om te dienen als valdempende valondergrond voor speeltoestellen en spelen.

Houtsnippers, boomschors is een restproduct die ontstaat tijdens het knotten of snoeien van bomen. Houtsnippers en boomschors zijn ideaal als bodembekker voor o.a. tuinpaden en wandelpaden. Daarnaast worden houtsnippers, naaldhoutchips en speelmix vaak gebruikt als veilig valondergrond op speelplaatsen.

Houtsnippers zijn is relatief goedkoop, eenvoudig zelf te plaatsen en is een echt natuurproduct. De mooie kleuren hebben een hoge decoratieve waarde en zal op geen enkele speelplaats misstaan. Wanneer u de snippers goed onderhoudt en aanvult dan is speelmix een voordelige valondergrond die grote waarde toevoegt aan uw speelplaats.

De beheerder van de speeltoestellen zorgt voor het deugdelijk monteren en installeren van speeltoestellen en is tevens verantwoordelijk voor de kwaliteit van de speelomgeving en de bodemgesteldheid. Dit betekent o.a. dat er geschikt bodemmateriaal met voldoende valdemping moet worden gebruikt.

VALZAND EN SCHORS VALONDERGROND

Kunstgras

valondergrond

Veilgheidsgras: Kunstgras op polyethyleenfoam Technische specificatie:PE (polyethyleen) Donker Grasgroen, Gravel Red, Ocean Blue, Yellow Ochre en Snow White. Speciale kleuren op aanvraag

Rubber

valondergrond

Verschillende valhoogtes tot meer dan 300 cm.
Zeer onderhoudsarm. Lange levensduur.

Overige

valondergrond

Valdempendzand moet met een minimale laagdikte van 30 cm toegepast worden. De precieze hoeveelheid berekent U door de oppervlakte van het te bedekken stuk te vermenigvuldigen ……

Valondergrond

kunstgras

Veilgheidsgras, valondergrond : Kunstgras op polyethyleenfoam Technische specificatie:PE (polyethyleen) Donker Grasgroen, Gravel Red, Ocean Blue, Yellow Ochre en Snow White. Speciale kleuren op aanvraag

Valondergrond rubbertegels

Rubbertegel

valondergrond

Verschillende valhoogtes tot meer dan 300 cm.  Onderhoudsarm. Lange levensduur.  Ook PAK’s vrije soorten rubbertegels leverbaar

Gietvloer

valondergrond

Rubbergietvloer met hoge valdemping naadloze speelvloeren Insitu gestorte onderbouw voorzien van een EPDM toplaag (circa 10 mm).
Valhoogte volgens NEN 1177.

Overige

valondergrond

Valdempendzand moet met een minimale laagdikte van 30 cm toegepast worden. De precieze hoeveelheid berekent U door de …..

FlexiBilo Speeltoestellen BV
Dwarstocht 3
1507CH ZAANDAM
TEL: 075-6160502
info@flexibilo.nl

Flexibilo speeltoesellen is Producent van professionele speeltoestellen en sporttoestellen en wordt al meer dan 20 jaar in eigen fabriek gefabriceerd. Een breed scala aan producten en valondergronden voor zowel de ontspanning als inspanning in de openbare ruimte en voor recreatie. Uniek is ook het valdempend kunstgras concept uit Zaandam.

Disclaimer © 2020 Valondergrond.nl / FlexiBilo Speeltoestellen BV 075-6160502