RUBBERTEGEL

GIETVLOER

Rubbertegel Sofsurfaces

Op Krosslock Durasafe valondergrond wordt 10 jaar garantie gegeven op slijtage en valdemping. De Premium Serie heeft een TPV toplaag waardoor onbeperkte kleurcombinaties mogelijk zijn. De klant kan zelf de mix van kleurentegels samenstellen, zodat de speelplek past in de architectonische stijl van de omgeving.

De premium serie,  Pak’s vrije valondergrond

Deze is vrij van lood, zink, zwavel, poly aromatische koolwaterstoffen, zware metalen en Ftalaten. TPV heeft een hogere slijtweerstand en is in kleurechtheid vele malen beter dan EPDM. Kleuren kunnen op klantspecificatie worden gemaakt. SOFTILE is een exceptioneel duurzaam “KLIK” – systeem wat vandalisme bestendig is en valdempende eigenschappen heeft welke tot 60% boven de EN normen uitstijgen.
SOFTILE geeft als enige in de markt niet alleen 10 jaar garantie op het product zelf maar ook op het voldoen aan de norm EN 1177. Er zal jaarlijks, kosteloos, een HIC waarde meting op uw vloer worden uitgevoerd.
SOFTILE werkt volgens de strenge eisen van het Leed systeem en is duurzaam en kan na beëindiging van levensduur weer worden vermalen en weer opnieuw gebruikt worden. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) is het internationale duurzaamheidkeurmerk dat bouwwerken en openbare ruimten wereldwijd beoordeelt op 5 milieuthema’s : duurzame locatie; efficiënt gebruik van water; energie en klimaat; materialen en grondstoffen en kwaliteit van het binnen milieu.

 

Rubbertegel

valondergrond

De rubbertegels voldoen aan de EN-1177 2008 norm, gecertificeerd door ISA Sport en TÜV Nederland.Kleuren: keuze uit de standaardkleuren rood, groen en zwart Afmetingen: 50 x 50 cm

Gietrubber

valondergrond

Verschillende valhoogtes tot meer dan 300 cm.
Zeer onderhoudsarm. Lange levensduur.

Overige

valondergrond

Valdempendzand moet met een minimale laagdikte van 30 cm toegepast worden. De precieze hoeveelheid berekent U door de oppervlakte van het te bedekken ……….

Kunstgras

valondergrond

Veilgheidsgras: Kunstgras op polyethyleenfoam Technische specificatie:PE (polyethyleen) Donker Grasgroen, Gravel Red, Ocean Blue, Yellow Ochre en Snow White. Speciale kleuren op aanvraag

Rubber

valondergrond

Verschillende valhoogtes tot meer dan 300 cm.
Zeer onderhoudsarm. Lange levensduur.

Overige

valondergrond

Valdempendzand moet met een minimale laagdikte van 30 cm toegepast worden. De precieze hoeveelheid berekent U door de oppervlakte van het te bedekken stuk te vermenigvuldigen ……

NEEM CONTACT MET ONS OP :

Op deze pagina kunt u geheel vrijblijvend uw aanvraag doen voor een offerte voor bv. valondergronden van kunstgras of informatie aanvragen. Wij zullen uw mail zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • *  verplicht

FlexiBilo Speeltoestellen BV
Dwarstocht 3
1507CH ZAANDAM
TEL: 075-6160502
info@flexibilo.nl

Flexibilo Speeltoesellen BV is producent van professionele speeltoestellen en sporttoestellen en wordt al meer dan 20 jaar in eigen fabriek gefabriceerd. Een breed scala aan producten en valondergronden voor zowel de ontspanning als inspanning in de openbare ruimte en voor recreatie. Uniek is ook het valdempend kunstgras concept uit Zaandam.

Disclaimer © 2020 Valondergrond.nl / FlexiBilo Speeltoestellen BV 075-6160502