VALDEMPENDE ONDERGROND SPEELTOESTELLEN

KUNSTGRAS, RUBBEREN TEGELS, VALZAND, HOUTSNIPPERS, BOOMSCHORS EN GIETRUBBER

RUBBEREN TEGELS VAN GERECYCLED RUBBER VALDEMPEND VOOR SPEELPLAATS EN ONDER SPEELTOESTELLEN

Rubberen tegels, ook wel veiligheidstegels genoemd, zijn valdempende tegels die hun schokabsorberende eigenschappen ontlenen aan het gebruik van rubber bij de vervaardiging. Rubber tegels zijn op uw speelplaats veiliger dan gras, zand of houtsnippers en ze behoeven geen onderhoud. Verschillende valhoogtes tot meer dan 300 cm.
Zeer onderhoudsarm, lange levensduur .
Beschadigde tegels zijn te vervangen
Milieuvriendelijk, in verschillende kleuren en afmetingen.
Antislip en goed geschikt voor rolstoelgebruikers en kinderwagens

De grondstof voor de tegels is rubberafval, veelal autobanden, dat wordt vermalen tot een bepaalde korrelgrootte. Samen met een kleurstof wordt dit gemengd met polyurethaanlijm, waarna het in de vorm van de rubber tegel wordt gegoten. Onder druk en onder verhoogde temperatuur wordt dit tot een tegel geperst.

 

Rubberen tegel

valondergrond

De valdempende rubberen tegels voldoen aan de EN-1177 2008 norm, gecertificeerd door ISA Sport en TÜV Nederland.Kleuren: keuze uit de standaardkleuren rood, groen en zwart Afmetingen: 50 x 50 cm

Gietrubber

valondergrond

Verschillende valhoogtes tot meer dan 300 cm.
Zeer onderhoudsarm. Lange levensduur.
Valdempende valondergrond.

Overige

valondergrond

Valdempend zand moet met een minimale laagdikte van 30 cm toegepast worden. De precieze hoeveelheid berekent U door de oppervlakte van het te bedekken (BEL 075-6160502)

FlexiBilo Speeltoestellen BV
Dwarstocht 3
1507CH ZAANDAM
TEL: 075-6160502
info@flexibilo.nl

Huisman Hovenier is Producent van professionele speeltoestellen en sporttoestellen en wordt al meer dan 20 jaar in eigen fabriek gefabriceerd. Een breed scala aan producten en valdempende valondergronden voor zowel de ontspanning als inspanning in de openbare ruimte en voor recreatie. Uniek is ook het valdempende kunstgras concept van Huisman Hoveniers BV uit Zaandam.

Disclaimer © 2020 Valondergrond.nl / FlexiBilo Speeltoestellen BV 075-6160502